Your address will show here +12 34 56 78

Binnenkort op wintersport?

Massage Centrum Joure zorgt dat je spieren

en gewrichten er klaar voor zijn

Fysio & Massage Centrum Joure. Hét adres voor:

Fysiotherapie

Fysiotherapie is de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Bij Fysio & Massage Centrum Joure gelooft in hands-on behandeling die ruim wordt ingepland. Zo boeken we elke afspraak vooruitgang.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een heerlijk moment voor jezelf. Tijdens de behandeling voel je letterlijk de spanning uit je lijf verdwijnen. De handgrepen zijn rustig, maar de stevigheid bepaal je helemaal zelf.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage verlicht direct die typische kwaaltjes die horen bij de zwangerschap zoals slapeloosheid, pijn in de schouders, nek of rug en kramp. En natuurlijk is het ontspannen en genieten voor jou en je baby.

Sportmassage

Ben jij actief aan het sporten en wil je blessures voorkomen? Misschien train je wel voor een marathon of Alpe D’Huzes? Sportmassage kan het verschil maken in zowel de voorbereiding als het herstel van jouw grootste sportprestatie. En de masseur is ook fysio. Een geruststellende gedachte.

Hoofdpijnmassage

Vaak komen hoofdpijnklachten voort uit spierspanning in de nek, rug, hals of zelfs het gelaat. Met een hoofdpijnmassage voorkom je deze spanning. En je hoofdpijn.

Medical taping

Medical Taping is een methode waarbij tape met dezelfde elasticiteit als de huid gebruikt wordt om je spieren in hun functie te ondersteunen, zonder de beweging te beperken. Er zijn vele toepassingen die ervoor zorgen dat je sneller herstelt.

In vertrouwde handen.

Ik ben Annie van Fysio & Massage Centrum Joure. En mijn missie is dat jij je goed voelt en weer lekker kunt bewegen. Daar is mijn praktijk én mijn behandelmethode helemaal op ingericht. In alles voel je en merk je dat ik zowel fysiotherapeut als masseur ben. Met verstand van zaken. En gevoel voor wat jij nodig hebt. Zo ben je in vertrouwde handen.

  • Meer dan 20 jaar ervaring als masseur

  • Meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut

  • Hands-on behandelingen

  • Altijd ruim gepland dus echt tijd voor jou

  • Een professionele en vriendelijke omgeving

  • De beste materialen, oliën en behandeltafel

  • Je hoeft niet je eigen handdoeken mee te nemen

  • Je krijgt na afloop een flesje water voor sneller herstel

  • Text Hover
Cadeautje nodig?

Een massage is natuurlijk een heerlijk moment voor jezelf. En dat maakt het ook een superleuk cadeau om te geven. Of te krijgen! Er zijn Massage Cadeaubonnen voor elke massagebehandeling en voor elke duur. Je hoeft me alleen maar even te bellen, whatsappen of mailen!

Openingstijden

Maandag

13:00 – 18:00

 

Dinsdag

08:30 – 13:00 en 19:00 – 22:00

 

Woensdag

19:00 – 22:00

 

Donderdag

08:15 – 17:00

Fysio & Massage Centrum Joure behandelt alleen op afspraak. Neem ik niet op?  Spreek iets in of stuur een whatsapp of mail. Ik meld me dan zodra ik kan!

Laatste nieuws

 

Nieuws

Sportmassage vergoed door de zorgverzekering!

05/12/2016

 Bij de zorgverkeraars FBTO en Zilveren Kruis kun je sinds kort ook sportmassage vanuit je aanvullende verzekering vergoed krijgen. Dit geldt alleen vo...

Nieuws

Wat betekent contractvrij werken?

04/12/2016

 Zorgverzekeraars krijgen steeds meer invloed en gaan in feite op de stoel van de zorgverlener zitten. Ze stellen veel voorwaarden en vragen vooral een...

Nieuws

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

03/12/2016

 Het is weer zover: tijd om je zorgverzekering te kiezen voor 2017. Maar hoe kies je de beste? Je kunt natuurlijk een dobbelsteen gooien maar met een p...

Mede dankzij Annie heb ik de Marathon van New York zonder blessures kunnen starten. En finishen!

Anja Poiesz, Ysbrechtum